Velkommen til Autisme Viborg

Autisme Viborg er en ny lokal forening, som arbejder for at få de bedste vilkår for mennesker med autisme spektrum forstyrrelser, samt deres pårørende i Viborg kommune.

Foreningen blev stiftet 15. april 2019, af fire pårørende til børn med autisme, og er blevet stiftet i en tid, hvor autismeområdet i Viborg kommune, har politisk fokus i kraft af konstitueringsaftalen.

Autisme Viborg er ikke en del af Landsforeningen autisme, men er en selvstændig forening, som har et bredt og godt netværk af frivillige, andre foreninger, kommunale samarbejdspartnere m.fl.

Vi ønsker fokus på hele spektret, også de kognitivt svært udfordrede. Vi ønsker at alle kan finde en stemme hos os, autisten, forældrene, søskende, bedsteforældre, plejeforældre, aflastningspersoner m.fl. skal alle kunne komme til os, og føle de hører til, føle at de bliver inkluderet, og føle at de bliver hørt og kan komme til orde.

Vi ønsker de gode historier frem i lyset, men vi ønsker også de svære historier frem i lyset.

Vi har mange ambitioner, og vi kan ikke udføre dem alle på én gang. På vores hjemmeside kan du orientere dig om hvem vi er, hvad vi tilbyder, hvad vi har planer om, og hvad vi søger hjælp og frivillige til.

Følg os også på Facebook og Instagram