Formand Runa D. Petersen

Jeg er 56 år og bosat i Stoholm. Jeg har en søn på 21 år, med infantil autisme samt en datter på 32, med adhd. Jeg har også en søn på 23 der ikke er helt udredt endnu. Jeg har været aktiv indenfor det handicappolitiske i ca 15 år, samt været frivillig bisidder siden 2008. Jeg ønsker et positivt politisk fokus på autismeområdet i Viborg kommune, og arbejder målrettet for dette.

Næstformand Kimmie Torp

Jeg er 29 år og bosat i Viborg Vest med mine to drenge, Leon på 6 år og Nelson på 5 år. Leon har infantil autisme, samt en mild retardering og ADHD. Som autismemor har jeg været dybt frustreret, og følt mig magtesløs over vores situation og den kamp, man som forældre er nødt til at have med kommunen, for at passe på sit barn med autisme. Jeg brænder derfor for en udvikling og styrkelse af indsatsen på autismeområdet, og ønsker at skabe en bedre hverdag for børn, unge og voksne med autisme, samt deres pårørende.


Bestyrelsesmedlem Louise E. Bisgaard

Jeg er 34 år gammel og bosat i Ørum Tjele. Jeg har en søn med Infantil autisme og en datter med atypisk autisme. Jeg brænder for autismeområdet med liv og sjæl, og har er ønske om at Viborg kommune skal være et positivt sted for mennesker med ASF at bo og leve, og hvor deres pårørende får nødvendig hjælp og vejledning.

Bestyrelsesmedlem Cecilie Olesen

Jeg er 29 år og er bosat i Viborg vestby. Familien består udover mig selv af min mand Jesper, Felix med infantil autisme på 5 år og Nova på 3 år, som er NT. Jeg manglede i dén grad råd og vejledning da jeg stod som nybagt “autismemor” og ønsker at kunne hjælpe andre i samme situation - derudover savner jeg flere handicapvenlige tilbud og arrangementer i Viborg kommune, hvilket vi i foreningen arbejder på at realisere.